Nyheder

Bliv arrangør på Lystfiskeriets Dag

Det er lystfiskeriets dag d. 19. maj 2019. Det afholdes af sportsfiskerforeninger, put and take-søer, naturskoler og kommuner, som gør en stor indsats for at fremme lystfiskeriet. Det er det største landsdækkende lystfiskerevent i Danmark.

I den forbindelse er Danmarks Sportsfiskerforbund i gang med at få arrangeret alle de events der kommer til at ske over hele landet, og søger gerne mange flere tilmeldinger af events.

Bliv arrangør

Alle arrangementer er velkomne, om det er fiskeri fra moler, i søer, efter hornfisk eller ørreder, det er helt op til jer. Det skal bare være med det for øje at give deltagerne en god dag – nye som erfarne fiskere.

Vil I være med til at give danskerne en god fiskeoplevelse på Lystfiskeriets Dag? Tilmeld jer som arrangør senest den 22. april 2019 via dette link. Har du spørgsmål om Lystfiskeriets Dag, kontakt Julie Myhre på jm@sportsfiskerforbundet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button