Hjem » Fiskegrej » Gulp! Alive

Gulp! Alive

Hvad er Gulp! Alive

Det er et af de mest populære kunstige agn i verden. Og det er ikke uden grund at det har opnået den popularitet, det virker nemlig rigtig godt. Produkterne er lavet af Berkley, som også laver andre typer af fiskegrej.

Produkterne er udviklet til at afgive den samme smag og duft i vandet, som det naturlige agn. Det afgiver typisk 50-400 gange så mange duftstoffer i vandet som det naturlige modstykke, ifølge producenten.

Gulp! Alive regnorm

Gulp! Alive regnorme

Alle produkterne er lavet af 100% biologisk nedbrydelige stoffer, så man ikke skader naturen på nogen måde.

Noget af det aller bedste ved Gulp! er at de fleste af produkterne kan “genoplades” ved at du smider din brugte orm tilbage i spanden eller glasset med duft og smagsstoffer, så suger den til sig indtil du skal bruge den igen. Og du skal typisk kun bruge 1-2 stykker agn på f.eks. en tur efter fladfisk.

De holder også til rigtig mange hug fra sultne rovfisk. Selv hvis du fisker efter hornfisk med en blodrød børsteorm, holder den til mange hug fra det næbbede dyr med de mange skarpe tænder. Det er klart at den ikke holder for evigt, men alt i alt et solidt produkt.

Typer af Gulp! Alive

Der findes rigtig mange forskellige typer af Gulp! Alive produkter. De mest benyttede i Danmark er nok disse:

  • Sandorm
  • Børsteorm
  • Krabbe
  • Regnorm
  • Reje
  • Tobis

De findes alle i forskellige farver, og med forskelligt antal i pakkerne.

Gulp! Alive tobis

Gulp! Alive tobis

Prisen den eneste ulempe

Den eneste umiddelbare ulempe jeg kan finde, er den høje pris. En pakke koster gerne 100-200 kr. Og det er for 10-15 stk. af produktet.

Men hvis man overvejer hvad en pakke friske naturlige sandorm koster, så virker det faktisk rimeligt, når de kan genbruges igen og igen.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse bliver ikke vist. Obligatoriske felter er markeret *

*